Info cursussen en kosten


Cursus

Dag-Tijd


Door wie

Status

Pupopvoeding vanaf
7 wekenDinsdag

18.30
tot 19.15

19.30
tot 20.15 

Shannon van Kooten
Ab van
Kints

Er zal weer een opvoedingcursus starten op 1 juli.(datum onder voorbehoud)

Daar kan al voor ingeschreven worden.

Puppen mogen niet ouder zijn dan 15 weken.

Jonge honden

Dinsdag

19.30
tot 20.15

 


Ab van Kints

Er kan weer ingeschreven worden voor de cursus die half juli 19.30 uur start.

Er word op volgorde van aanmelding ingedeeld.

 

Gewoon
Lekker
Bezig
Zijn

Dinsdag

20.30
tot 21.15


Ab van Kints

Shannon van Kooten

Deze groep is vol. Geen plaatsing op de wachtlijst mogelijk.

 

De kosten en periode van de cursussen:

Pup-opvoedingscursussen; voor puppen tussen de 7 en 16 weken

Puppycursus

Voor deze cursus betaald u € 77.- voor 11 lessen. Betaling contant.

Van de 11 lessen kan er 1 door de cursist afgemelde les ingehaald worden. Lessen die door ons worden afgezegd schuiven automatisch door.

Lessen volgen zonder pup als de pup er nog niet is of door ziekte niet aanwezig kan zijn, dan geldt het als een normale les, de cursist volgt gewoon de les en krijgt de info toegestuurd om het thuis te oefenen.

Instromen bij de pup-opvoedingscursus kan tot 1 week na de start van de groep. De gemiste les word niet meegeteld maar de cursist krijgt wel de informatie die al naar de anderen is gestuurd. Voor de later ingestroomde les word € 7,- in mindering gebracht op het cursusgeld zodat de cursus gelijk loopt met de rest.


Jonge hondencursus;

Voor deelname aan deze cursus moet uw hond wel een basis/opvoedings cursus gevolgd hebben.

Voor deze cursus betaald u € 60.- voor 10 lessen. Betaling contant.

Van de 10 lessen kunnen er 2 door de cursist afgemelde lessen ingehaald worden. Lessen die door ons worden afgezegd schuiven automatisch door.


Gewoon Lekker Bezig Zijn;

Voor deelname aan deze cursus moet uw hond een redelijke mate van gehoorzaamheid hebben.

De cursus kost € 50,- voor 10 lessen. Betaling contant.   

In deze cursus worden onderdelen van Hoopers/Agility/G&G/Speuren en alles wat maar leuk is voor de honden en cursisten om te doen, gebruikt. De cursisten kunnen ook zelf aangeven wat ze leuk vinden om te doen. Je kunt met deze cursus doorgaan zolang je zelf wilt.


Algemeen

Deelname aan de opvoedingcursus kan vanaf een leeftijd van 7/8 weken.

Voor alle cursussen geldt dat mocht na de eerste les blijken dat u niet tevreden bent over onze lesmethode dan kunt u zich zonder verplichting meteen weer afmelden voor de cursus. Wilt u tijdens een lopende cursus stoppen dan volgt er geen restitutie van het resterende cursusgeld. Een uitzondering bij een zwaar wegende omstandigheid is ter beoordeling van de hondenschool.

Tijdens de les draagt de hond een normale halsband of een niet corrigerend tuig met een gewone riem, geen uitlooplijn. Een slipketting, halfjack o.i.d. is niet toegestaan.

Verder is het belangrijk om voldoende voertjes als beloning mee te nemen die de hond makkelijk doorslikt en niet te lang op hoeft te kauwen. Als uw hond ook laat in de middag nog eten krijgt dan raden wij aan om dat op de lesdag niet te doen. Dan blijft hij voor de les gemotiveerd om voor zijn beloningen te werken. Want met een volle maag is dat een stuk minder.

De groepen zullen in principe niet groter zijn dan 4 honden per groep. Instroom bij de puppy- opvoedingscursus kan tot 2 weken na start van de groep. Daarna starten we (indien mogelijk) voor nieuwe aanmeldingen een nieuwe groep.

Aan het einde van een cursus wordt er geen examen afgenomen daar dit voor veel cursisten zoveel stress opleverd dat dit de resultaten beïnvloed. Het is maar een momentopname en je bent tenslotte ook voor je plezier bezig.

Wel ontvangt iedere cursist een certificaat van deelname.

Er kan in alle cursussen gebruik gemaakt worden van de clicker.Hondenschool "Ons Schooltje"