Info cursussen en kosten


CursusDagTijdDoor wieStatus
Pupopvoeding vanaf
7 tot 12 weken

Pupopvoeding
vanaf
12 tot 16 weken

Pupopvoeding
vanaf
7 tot 12 weken

Pupopvoeding
vanaf
7 tot 12 weken


DinsdagDinsdagDinsdagDinsdag
18.30 tot 19.15


18.30 tot 19.15


19.30 tot 20.15


19.30 tot 20.15
Barbara Smits
Ab van Kints
Shannon van KootenVoor de opvoeding-cursussen is weer plaatsing op de wachtlijst mogeijk.

Jonge honden
Dinsdag19.30 tot 20.15Ab van Kints

Deze groep is vol, plaatsing op de wachtlijst is NIET meer mogelijk. Door de vele aanmeldingen heeft het geen zin meer. Is er weer ruimte om op de wachtlijst te komen dan vermelden we dat hier.

Gewoon
Lekker
Bezig
Zijn
Dinsdag20.30 tot 21.15Ab van Kints

Deze groep is vol geen plaatsing op de wachtlijst mogelijk.


De kosten en periode van de cursussen:

Pup-opvoedingscursussen;Puppycursus

Deze cursus kost € 77,- voor 11 lessen, de betaling contant bij de 2e les.

Van de 11 lessen kan er 1 door de cursist afgemelde les ingehaald worden. Lessen die door ons worden afgezegd schuiven automatisch door.

Lessen volgen zonder pup als de pup er nog niet is of door ziekte niet aanwezig kan zijn, dan geldt het als een normale les, de cursist volgt gewoon de les en krijgt de info toegestuurd om het thuis te oefenen.

Instromen: instroom bij de puppy-opvoedingscursus kan tot 2 weken na start van de groep. De gemiste les(sen) word(en) in mindering gebracht op het cursusgeld.

Per later ingestroomde les € 7.- in mindering op het cursusgeld zodat deze gelijk loopt met de rest. Krijgt wel de informatie die al naar de anderen is gestuurd.

Opvoedingcursus voor puppen tussen de 7 en 12 weken

Opvoedingcursus voor puppen tussen de 12 en 16 weken


Jonge hondencursus;

Voor deelname aan deze cursus moet uw hond wel een basis/opvoedings cursus gevolgd hebben.

Voor deze cursus betaald u € 60.- voor 10 lessen.

Van de 10 lessen kan er 1 door de cursist afgemelde les ingehaald worden. Lessen die door ons worden afgezegd schuiven automatisch door.


Gewoon Lekker Bezig Zijn;

Voor deelname aan deze cursus moet uw hond een redelijke mate van gehoorzaamheid hebben.

De cursus kost € 50,- voor 10 lessen. De betaling contant.   

In deze cursus worden onderdelen van Hoopers/Agility/G&G/Speuren en alles wat maar leuk is voor de honden en cursisten om te doen, gebruikt. De cursisten kunnen ook zelf aangeven wat ze leuk vinden om te doen. Je kunt met deze cursus doorgaan zolang je zelf wilt.


Algemeen

Voor alle cursussen geldt dat mocht na de eerste les blijken dat u niet tevreden bent over onze lesmethode dan kunt u zich zonder verplichting meteen weer afmelden voor de cursus. Wilt u tijdens een lopende cursus stoppen dan volgt er geen restitutie van het resterende cursusgeld. Een uitzondering bij een zwaar wegende omstandigheid is ter beoordeling van de hondenschool.

Tijdens de les draagt de hond een normale halsband of een niet corrigerend tuig met een gewone riem, geen uitlooplijn. Een slipketting, halfjack o.i.d. is niet toegestaan.

Verder is het belangrijk om voldoende voertjes als beloning mee te nemen die de hond makkelijk doorslikt en niet te lang op hoeft te kauwen. Als uw hond ook laat in de middag nog eten krijgt dan raden wij aan om dat op de lesdag niet te doen. Dan blijft hij voor de les gemotiveerd om voor zijn beloningen te werken. Want met een volle maag is dat een stuk minder.

De groepen zullen in principe niet groter zijn dan 4 honden per groep. Instroom bij de puppy- opvoedingscursus kan tot 2 weken na start van de groep. Daarna starten we (indien mogelijk) voor nieuwe aanmeldingen een nieuwe groep.

Aan het einde van een cursus wordt er geen examen afgenomen daar dit voor veel cursisten zoveel stress opleverd dat dit de resultaten beïnvloed. Het is tenslotte maar een momentopname en je bent tenslotte ook voor je plezier bezig.

Wel ontvangt iedere cursist een certificaat van deelname.

Er kan in alle cursussen gebruik gemaakt worden van de clicker.Hondenschool "Ons Schooltje"