Hondenschool "Ons Schooltje"

Info cursussen en kosten

Lestijden:


CursusDagTijdDoor wieStatus
Pupopvoeding vanaf
7 tot 12 weken

Pupopvoeding vanaf
12 tot 16 weken
DinsdagDinsdag

18.45 - 19.30


18.45 -
19.30

Er is nog plaats in de opvoeding groep van 7 tot 12 weken. Opgeven tot 30 april.


Vol. Aanmelden voor plaatsing op de wachtlijst kan per e-mail.

Jonge honden cursus
Dinsdag19.30 - 20.15Ab van Kints

Vol. Aanmelden voor plaatsing op de wachtlijst kan per e-mail.

Gewoon Lekker Bezig Zijn
Dinsdag20.15 - 21.00Ab van Kints

Nog plaatsen beschikbaar
De kosten en periode van de cursussen:

Pup-opvoedingscursussen;Puppycursus

Deze cursus kost € 75,- voor 11 lessen en dient contant bij de 2e les betaald te worden. Van de 11 lessen kunnen er 2 door de cursist afgemelde lessen ingehaald worden. Lessen die door ons worden afgezegd schuiven automatisch door.

Opvoedingcursus voor puppen tussen de 7 en 12 weken

Opvoedinggroep voor puppen tussen de 12 en 16 weken


Jonge hondencursus;

Voor deelname aan deze cursus moet uw hond wel een basis cusus gevolgd hebben.

Voor deze cursussen betaald u € 60,- voor 10 lessen en dient contant bij de 2e les betaald te worden. Lessen die door ons of cursist worden afgezegd schuiven automatisch door.

Gewoon Lekker Bezig Zijn;

De cursus kost € 50,- voor 10 lessen. We werken met een strippenkaart.

In deze cursus worden onderdelen van Hoopers/Agility/G&G/Speuren en alles wat maar leuk is voor de honden en cursisten om te doen, gebruikt. De cursisten kunnen ook zelf aangeven wat ze leuk vinden om te doen. Je kunt met deze cursus doorgaan zolang je zelf wilt.


Algemeen
Voor alle cursussen geldt dat mocht na de eerste les blijken dat u niet tevreden bent over onze lesmethode dan kunt u zich zonder verplichting meteen weer afmelden voor de cursus. Wilt u tijdens een lopende cursus stoppen dan volgt er geen restitutie van het resterende cursusgeld. Een uitzondering bij een zwaar wegende omstandigheid is ter beoordeling van de hondenschool.

Tijdens de les draagt de hond een normale halsband of een niet corrigerend tuig met een gewone riem, geen uitlooplijn. Een slipketting o.i.d. is niet toegestaan.

Verder is het belangrijk om voldoende voertjes als beloning mee te nemen die de hond makkelijk doorslikt en niet te lang op hoeft te kauwen. Als uw hond ook laat in de middag nog eten krijgt dan raden wij aan om dat op de lesdag niet te doen. Dan blijft hij voor de les gemotiveerd om voor zijn beloningen te werken. Want met een volle maag is dat een stuk minder.

De groepen zullen niet groter zijn dan 6 honden per groep. Instroom bij de puppy- opvoedingscursus kan tot 2 weken na start van de groep. Daarna starten we (indien mogelijk) voor nieuwe aanmeldingen een nieuwe groep.

Aan het einde van een cursus wordt er geen examen afgenomen daar dit voor veel cursisten zoveel stress opleverd dat dit de resultaten beïnvloed. Het is tenslotte maar een momentopname. Wel ontvang iedere cursist een certificaat.

Er kan in alle cursussen gebruik gemaakt worden van de clicker.